نام کاربری:   کلمه عبور:        کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟  |  ثبت نام

?????? ??????

????

پوشش ظاهری و لباس آن حضرت در حال حاضر و در زمان ظهور چگونه است ؟ آیا پوشش امروزی و عادی و عرفی دارند یا لباس مخصوصی می پوشند؟

????

زی و ظاهر امامان علیه السلام چنین بوده است که هرگز نوعی زندگی نکرده اند که به خاطر قیافه ی ظاهری و لباس تشخص ویژه ای داشته باشند . آنان در تمامی امور خود در نهایت اعتدال زندگی می کردند . لازمه ی اعتدال – تا آن جا که به حرام و گناه منجر نشود- این است که در سلک مردم جامعه باشند و در ظاهر با آنان حرکت کنند برای نشان دادن کلیاتی در این زمینه ، تذکر چند نکته ضروری است:

1-  آن هنگام که رسول الله صلی الله در میان جمعی می نشستند ، طوری بودند که از دیگران تمیز داده نمی شدند. برای خود جای خاصی بودند که از دیگران تمیز داده نمی شدند . اگر فرد غریبی وارد می شد ، نمی توانست تشخیص بدهد پیامبر صلی الله کدام یک از افراد است . از این سنت روشن می شود که ظاهر و لباس او مانند سایر مردم بوده است .
از این روش رسول خدا صلی الله می توان به دست آورد که پوشاک امام عصر علیه السلام- تا آن جا که حرام و مکروه و نامناسب شان والای آن حضرت نباشد- با لباس های نوع مردم هماهنگی می کند. او لباسی نمی پوشد که در میان صدها هزار نفر مشخص شود . بنابراین می توان گفت که لباس حضرت صاحب الامر علیه السلام- زمانی که ظاهر شوند – به لباس مردم آن روز خواهد بود؛ مگر این که آن لباس از نظر قواعد اسلامی مورد پذیرش نباشد. در آن صورت یاران آن حضرت هم به همان گونه ای که ایشان لباس می پوشند در می آیند .

2- در مورد لباس آن بزرگوار آمده است :
« لباس او خشن و غذای او یک رنگ و ساده است .»
از این حدیث شریف استفاده می شود که ایشان لباس نرم و راحت - که بدن و حسم را لذت بخش باشد – به تن نمی کنند بلکه لباس سخت و خشن و ضخیم به تن دارند؛ اما چنین هم نیست که رنگ و طرح و کیفیت آن به گونه ای باشد که از لباس سایرین امتیاز ویژه یابد . امامان معصوم علیهم السلام خود سفارش کرده اند که : در جوامع به گونه ای زندگی کنید که انگشت نما نشوید. در تایید این سخن مساله ای در فقه شیعه آمده است و آن این که یکی از کردارهای حرام – که حتی عدالت فرد را از بین می برد – این است که یک زن ، لباس مرد بپوشد و یا مرد لباس زن بپوشد یا کسی لباس شهرت به تن کند. فقها فتوا داده اند که پوشیدن لباس شهرت حرام است . لباس شهرت پوشیدن یعنی این که کسی لباسی بپوشد که در میان مردم انگشت نما بشود و بگویند که : این فرد را نگاه کن ، لباس چنین و چنان پوشیده است. از این نکات ، عادی و معمولی بودن لباس ایشان فهمیده می شود.
آنان که توفیق زیارت ایشان را داشته اند با لباسهای معمولی و محلی موقر دیدار کرده اند . اگر در سفرهای حج بوده اند ، با لباس عرب ها و اگر در نجف، با پوشش روحانیان و اگر در نقاط دیگر با پوشش معمولی جامعه ؛ به گونه ای که لباس او جلب توجه خاص نکرده است . این ها احتمالاتی است که ما از قواعد کلی در دست بهره گرفته ایم ؛ اما مشخصات دقیق به ویژه در هنگام ظهور را جز خدا کسی نمی داند.

  • ????? ??? ????
  • ???? ???? ???? ??? ???

کتابچه "اربعین، اجتماع قلب ها"

... وَ لَوْ أَنَّ أَشْيَاعَنَا وَفَّقَهُمْ اللَّهُ لِطَاعَتِهِ عَلَى اجْتِمَاعٍ مِنَ الْقُلُوبِ فِي الْوَفَاءِ بِالْعَهْدِ عَلَيْهِمْ لَمَا تَأَخَّرَ عَنْهُمُ الْيُمْنُ بِلِقَائِنَا وَ لَتَعَجَّلَتْ لَهُمُ السَّعَادَةُ بِمُشَاهَدَتِنَا عَلَى حَقِّ الْمَعْرِفَةِ وَ صِدْقِهَا مِنْهُمْ بِنَا فَمَا يَحْبِسُنَا عَنْهُمْ إِلَّا مَا يَتَّصِلُ بِنَا مِمَّا نَكْرَهُهُ وَ لَا نُؤْثِرُهُ مِنْهُمْ وَ اللَّهُ الْمُسْتَعانُ وَ هُوَ حَسْبُنَا وَ نِعْمَ الْوَكِيلُ .
الإحتجاج على أهل اللجاج    ج‏2   ص 499
بی تردید اجتماع و اصلاح قلوب شیعیان آرزوی قلبی مولایمان امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) می باشد ....
 محرم و مراسم و آئین های مقدس و با شکوه آن فرصتی است تا مؤمنین زیرخیمه این صاحب عزای دلسوخته و "پدر مهربان" مشق همدلی و همبستگی کنند.
گروه تحقیق و مطالعه "پدرمهربان" با هدف تذکّر به ارزش و جایگاه این پیوند مقدس و دعوت به آن ، به ویژه در ایام اربعین و حرکت عظیم و شکوهمند جهانی به مقصد بارگاه حسینی، اقدام به تهیه کتابچه ای به نام "اربعین،اجتماع قلب ها" در سه زبان فارسی ، عربی و انگلیسی نموده است.
علاقمندان و عزاداران گرامی می توانند برای تهیه کتابچه به شماره 09392404609 پیام ارسال نمایند.
ضمناً  قیمت هر کتابک 500 تومان است که صرف تأمین هزینه چاپ های بعدی خواهد شد.