نام کاربری:   کلمه عبور:        کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟  |  ثبت نام

در اوج تنهایی!


«در اوج تنهایی...

این کلمه شما را یاد چه چیز می اندازد؟ آیا تا کنون در جمعی قرار گرفته اید که همه به شما بی توجه باشند؟ آیا احساس غربت و تنهایی کرده اید؟



وقتی در میان جمعی زندگی کنید که اعمالشان، کردارشان برخلاف میل شما است خود را تنها احساس می کنید. اکنون اگر ببینید در جمعی بالغ بر شش میلیارد نفر یک انسان کامل که خداوند متعال او را به مردم معرفی نمود تا از او پیروی کنند و بوسیله او خود را به کمال برسانند همه به یک سو می روند و او به سوی دیگر چه احساسی خواهید داشت؟

او به اندازه شش میلیارد نفر احساس تنهایی می کند.و اینجا اوج تنهایی اوست که معتقدین به او توجهی به او نداشته باشند یعنی:بعضی از آنان بگویند امام زمان(ع) حالا ظهور نمی کند هنوز جهان آماده نیست....

عده ای دیگر بگویند برو دعا کن امام زمان(ع) نیاید والا اول با من و تو چه خواهد کرد...

دیگری بگوید زیاد از امام زمان(ع) حرف نزن والا می گویند تو جزء کدام دسته هستی؟»


این جملات زیبا بندهایی از اولین مقاله کتاب «اوج تنهایی» نوشته آقای علیرضا نعمتی می باشد ولی ای کاش نویسنده محترم این جملات را نیز به نوشته فوق اضافه می فرمودند:

.... عده ای هم با علاقه و سوز دل ابلهانه ای که ظاهرا به آن حضرت(عج) دارند، چهره حقیقی امام زمان (عج) را مخدوش نموده و ساخته های ذهنی خود را به این شخصیت الهی نسبت می دهند.

.... عده ای نیز هدف را بهانه توجیه وسیله قرار داده به عنوان زمینه سازی امر ظهور با روش های من درآوردی و مغلطه آمیز به زعم خود برای فرج او تلاش کرده و از هر روشی که بخواهند استفاده می نمایند.

به جملات دیگری از کتاب مذکور دقت بفرمایید، این جملاتی است که عینا از امام زمان نقل می کنند:

«- من بر این امر صبر می کنم ولیکن بر من بلند گریه کنید، گریه کنید، گریه کنید.

- من تنها هستم، مردم در یک طرف هستند و برای خود زندگی می کنند و من هم در یک طرف تنها مانده ام.... می دانم از تو کاری ساخته نیست ولی می خواستم در این غربت و تنهایی تو همدردم باشی.

- چرا به مردم نمی گویی من مظلوم هستم، مردم را فراموش کرده و از یاد برده اند برو بگو امام زمانم مظلوم و غریب است

این جملات چه احساسی را در شما برمی انگیزد، این امام زمانی که در قالب این واژه ها به خواننده معرفی می شوند چگونه فردیست؟

فردی کم تحمل، ضعیف النفس که در مشکلات عصر غیبت جزع و عجز و لابه نموده و از شیعیان تقاضا می کند برایم گریه کنید،فردی که در گوشه غیبت گیر افتاده و چشم به یاری مردم دوخته!!!!

آیا چهره حقیقی امام عصر(عج) اینچنین است!!!؟

حال به عبارات صحیح و معتبری که در کتاب شریف کلمة الامام مهدی(عج) تالیف آیه ا...سید حسن شیرازی صفحه ۳۰۳ درج شده توجه فرمایید:

امام عصر(عج) در پاسخ نامه عده ای از شیعیان چنین فرموده اند:

«خداوند ما و شما را از فتنه ها محفوظ دارد و به ما و شما روح یقین را موهبت نماید و از فرجامی زشت و بد پناه دهد، همانا خبر شک و شبهه گروهی از شما در دین به من رسیده و از تردیدی که درباره اولیاء امرشان به دل آنان راه پیدا کرده خبردار شدیم و از این جهت به خاطر شما و نه به خاطر خودمان اندوهگین شدیم زیرا که خدا با ماست و با بودن او نیازی به دیگری نداریم و حق با ماست و از اینکه کسی از ما برگردد ترس نداریم. ما ساخته شده های پروردگارمان هستیم و آفرینش بعد از ما ساخته شده های ماست.

ای مردم چرا دچار شک و تردید شده و در وادی حیرت و سرگردانی گیج می خورید؟ آیا شنیده اید که خداوند می فرماید: (ای کسانی که ایمان آورده اید خدا را اطاعت کنید و رسول و صاحبان امر خود را اطاعت نمایید) (نسا،آیه۵۹)

پس از خدا بترسید و تسلیم ما شوید و کار را به ما واگذارید و برماست که شما را از سرچشمه سیراب بیرون آوریم چنانکه بردن شما به سوی چشمه از ما بود و در پی کشف آنچه از شما پوشیده شده نروید و از راه راست به راه چپ منحرف نگردید و با مودت نسبت به ما حرکت مستقیم خود را مبنی بر آیینی روشن استوار سازید. من شما را نصیحت کردم و خداوند بر من گواه است....»

(کلمة الامام مهدی به نقل از احتجاج طبرسی ج۲ص۲۷۷-۲۷۹ چاپ نجف ۱۳۸۶ه.ق)

در صفحه ۱۹۹ همین کتاب امام علی(ع) فرموده اند:

«... ما پشت سر مومنان ایستاده و با دعایی که از سوی پادشاه آسمان و زمین استجابتش تاخیر نمی افتد آنان را نگهداری می کنیم. پس دلهای دوستان ما بدان اطمینان یابد و بدانند که از آسیب و زیان در امان خواهند بود گرچه دشواریها و درگیریهای هولناک آنان را بترساند و فرجام کار با دخالت و ساخت نیکوی خداوند مادامی که شیعیان از گناهان دوری گزینند پسندیده و نیکو خواهد بود

(کلمة الامام مهدی به نقل از احتجاج طبرسی ج۲ص۳۲۴و۳۲۵ چاپ نجف ۱۳۸۶ه.ق)

و یا در صفحه ۱۹۱ این کتاب چنین فرموده اند:

«...ما از رسیدگی و سرپرستی شما کوتاهی و اهمال نکرده و یاد شما را از خاطر نبرده ایم که اگر جز این بود دشواریها و مصیبت ها بر شما فرود می آمد و دشمنان شما را ریشه کن می نمودند. تقوای خدا پیشه کنید و ما را یاری دهید تا از فتنه ای که به شما روی آورده شما را نجات بخشیم...»

(کلمة الامام مهدی به نقل از بحار ج۵۳)

این امام زمانی که در قالب جملات خود حضرت حجة بن الحسن العسکری (عج) در کتاب کلمة الامام مهدی(عج) به شما معرفی گردید چگونه فردیست؟

بزرگ مرد آسمانی، با صلابت و هیبت، که به شیعیان امر می کند که در عصر غیبت عنان از کف نداده و بی صبری نکنند و از راه حق منحرف نشوند و به آنها اطمینان می دهد که من پشت و پناه شما هستم و نسبت به امر شما اهمال کننده نیستم و ...

و اما به اسناد تشرفاتی که در کتاب «اوج تنهایی» نقل شده توجه فرمایید:

«- یکی از علمای اهل معنا، یکی از فدائیان حجة ابن الحسن ارواحنا فدا، عزیزی که چشمهای ظریفش با اشک فراق سرخ شده...(ص۳۴)

- یکی از علماء بزرگ در نجف اشرف...(ص۵۰)

- یکی از روحانیون شیفته حضرت...(ص۵۲)

- یکی از طلاب با فضیلت که از دوستان بسیار صمیمی ما بود...(ص۶۴

آیا در عصری که در هر گوشه از سرزمین شیعه عده ای دعوی دیدار امام عصر داشته و خود را پیغام رسان و پیغام بر آن بزرگوار جازده و از این قضیه سوء استفاده نموده و برای خود کسب و کاری تدارک دیده اند می توان به صرف القابی نظیر روحانی با تقوا و عالم با فضیلت و مومن معتمد و دوست صمیمی، و بدون ارائه سند محکم و معتبر به نقل قول و حکایت تشرفات پرداخت. حال آنکه این امر دارای چنان اهمیتی است که در کتب معتبر علمای شیعی حتی از نقل حکایتی با سند ضعیف نیز اجتناب می شده تا چه رسد به نقل قولهای مجهول.

همچنین نکته مهم دیگری که پایه و اساس مطالب مطرح شده در کتاب «اوج تنهایی» است بیان مکاشفات و تشرفاتی است که تماما بدون نام و سند معتبر ارائه شده اند.

امام زمان (عج)، خود در توقیعی می فرمایند:

«ای علی بن محمد سمری! خداوند پاداش برادرانت را در مرگ تو بزرگ گرداند تو تا شش روز دیگر از دنیا خواهی رفت، پس کارهایت را جمع و منظم کن و به هیچ کس وصیت منما که بعد از تو جانشین تو گردد که غیبت تامه و کامل واقع شده و ظهوری مگر بعد از اجازه خداوند متعال نیست و این اجازه بعد از مدتی دراز و تیرگی و سختی دلها و پر شدن زمین از ظلم وجور است. بزودی به نزد شیعیان ما کسانی خواهند آمد که ادعای دیدار و مشاهده می کنند، آگاه باش که هر کس پیش از خروج سفیانی و صیحه آسمانی ادعای مشاهده کند دروغگو و تهمت زننده است. ولا حول و لا قوة الا بالله»

(کلمة الامام مهدی،ص۲۸۵ به نقل از احتجاج طبرسی ج۲ص۲۹۷ چاپ نجف، کمال الدین)

بنابراین:

- در چنین عصری هرگونه خواب دیدن، مکاشفه، تشرفات، شنیدن صدا و مانند آن حتی اگر حقیقت داشته و ساختگی نباشد تنها برای همان فرد که این قضیه برای او رخ داده حجیت داشته و مردم دیگر مجبور به قبول جریان و اطاعت از مدعی نمی باشند.

- در چنین عصر پر آشوبی بهتر است به جای نقل تشرف و خواب، از دلایل و اسناد محکم و متقن دینی یعنی آیات قرآن و روایات معصومین(ع)، آن هم با پرهیز از تحریف معنوی و جهت دادن و سوق دهی شخصی به آنها بهره گرفت.

لذا با عنایت به رهنمود خود حضرت حجة بن الحسن (عج) وظیفه ما در این عصر پرهیز از تشرف گرایی و میدان دادن به این گونه نقل قول های واهی است.

ادامه دارد...

کتابچه "اربعین، اجتماع قلب ها"

... وَ لَوْ أَنَّ أَشْيَاعَنَا وَفَّقَهُمْ اللَّهُ لِطَاعَتِهِ عَلَى اجْتِمَاعٍ مِنَ الْقُلُوبِ فِي الْوَفَاءِ بِالْعَهْدِ عَلَيْهِمْ لَمَا تَأَخَّرَ عَنْهُمُ الْيُمْنُ بِلِقَائِنَا وَ لَتَعَجَّلَتْ لَهُمُ السَّعَادَةُ بِمُشَاهَدَتِنَا عَلَى حَقِّ الْمَعْرِفَةِ وَ صِدْقِهَا مِنْهُمْ بِنَا فَمَا يَحْبِسُنَا عَنْهُمْ إِلَّا مَا يَتَّصِلُ بِنَا مِمَّا نَكْرَهُهُ وَ لَا نُؤْثِرُهُ مِنْهُمْ وَ اللَّهُ الْمُسْتَعانُ وَ هُوَ حَسْبُنَا وَ نِعْمَ الْوَكِيلُ .
الإحتجاج على أهل اللجاج    ج‏2   ص 499
بی تردید اجتماع و اصلاح قلوب شیعیان آرزوی قلبی مولایمان امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) می باشد ....
 محرم و مراسم و آئین های مقدس و با شکوه آن فرصتی است تا مؤمنین زیرخیمه این صاحب عزای دلسوخته و "پدر مهربان" مشق همدلی و همبستگی کنند.
گروه تحقیق و مطالعه "پدرمهربان" با هدف تذکّر به ارزش و جایگاه این پیوند مقدس و دعوت به آن ، به ویژه در ایام اربعین و حرکت عظیم و شکوهمند جهانی به مقصد بارگاه حسینی، اقدام به تهیه کتابچه ای به نام "اربعین،اجتماع قلب ها" در سه زبان فارسی ، عربی و انگلیسی نموده است.
علاقمندان و عزاداران گرامی می توانند برای تهیه کتابچه به شماره 09392404609 پیام ارسال نمایند.
ضمناً  قیمت هر کتابک 500 تومان است که صرف تأمین هزینه چاپ های بعدی خواهد شد.