نام کاربری:   کلمه عبور:        کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟  |  ثبت نام

شاخه گل پیامبر (ص)


پیامبر گرامی اسلام (ص) همان بزرگواری که قرآن کریم درباره اش فرمود :

«هرگز به هوای نفس سخن نمی گوید، سخن او غیر از وحی الهی نیست »(۱)

هم او که حب و بغض و خلاصه هر آنچه در وجود مبارکش هست منشاً الهی دارد و به خاطر خداوند است .

آری او فرموده است که :

«فاطمه زهرا گل است» (۲)



«دخترم فاطمه حوریه ایست به صورت آدمیان» (۳)

«فاطمه حوریه ایست به صورت انسان و هر زمان که من مشتاق بهشت شوم وی را می بوسم» (۴)

و نیز قرغانی در « اخبارالدّول » از عاشیه روایت می کند که :

«راه رفتن فاطمه(س) همچون راه رفتن پیامبر (ص) بود، او هیچگاه مثل زنان دیگر ناپاکی ماهیانه نداشت و این پاکیزگی از سیبی بهشتی است که مایه خلقت زهرا (س) بوده است این همان سیب بهشتی است که خدای تعالی در شب معراج به حضرت محمد (ص) هدیه فرمود و از آن نطفه فاطمه (س) منعقد گردید .

پیامبر اکرم (ص) همواره سفیدی دست و چهره زهرا (س) را می بوسید و می بوئید و می فرمود : یا فاطمه هرگاه من مشتاق بهشت می شوم از تو بوی بهشت را استشمام می کنم و عطر سیب بهشتی از تو بر مشامم می رسد . هنگامی که حسن (ع) را به دنیا آورد در همان ساعت از نفاس پاک شده غسل نمود و نماز مغربش را به جا آورد و به این جهت او را زهرا نامیده اند

و نیز امام صادق (ع) ...

«فاطمه (ع) را به این دلیل محدثه نامیده اند که فرشتگان از آسمان بر او نازل می شدند و با او سخن می گفتند همان گونه که با مریم بنت عمران (ع) گفتگو داشتند. روزی به او گفتند که : یا فاطمه به درستی که خدای تعالی تو را پاک و منزه گردانید و از تمام زنان عالم تو را برگزید، پس حضرت زهرا (س) از آنان پرسید : آیا آن زن که از جمیع زنان عالم برتر است مریم بنت عمران نیست ؟ جواب دادند نه زیرا مریم فقط سیده ی زنان عالم در زمان خویش بود ولی خدای تعالی تو را هم در زمان مریم و هم در بین زنان از اولین و آخرین ( در تمام زمان ها ) بانوی بانوان جهان قرارداده است (۵)

و نیز پیامبر (ص) در روایتی دیگر فرموده اند :

«به درستی که خداوند تبارک وتعالی فاطمه و دوستدارانش را از آتش منقطع و دورگردانیده است و او را بتول نامیده اند زیرا از نظر ایمان به دین خود و فضیلت و اصالت از تمام زنهای عصر خویش جدا و ممتاز بوده است و دل از دنیا گسسته و به خدای خویش پیوسته است(۶)

و نیز پیامبر (ص) فرموده اند :

«فاطمه (س) پاره تن من است، هرکس او را خشمگین کند مرا به خشم آورده»(۷)

و نیز فرموده اند :

«هرکس فاطمه (س) را بیازارد مرا آزرده و هر کس مرا اذیت کند ( گویی ) خدا را آزرده است و چنانکه خداوند می فرماید : همانا کسانی که خدا و رسول او را بیازارد، خدا آنان را در دنیا و آخرت لعنت کرده است (۸)


آری به راستی فاطمه گل وجود پیامبر (ص) و خدیجه کبری (س) بود، و او را می بوئید و می بوسید و به محبت او سفارش می کرد .

اما آیا آنان که این سخنان را شنیدند و فهمیدند، بعد از رسول خدا (ص) با ریحانه اش چه کردند ؟ حق نبی خود را چگونه پاس داشتند ؟ و سرانجام بعد از پدر قصه ی آن گل به کجا انجامید ؟؟!!


پی نوشت ها :

۱. نجم /۳

۲. نزهة المجالس ج۲ص۲۲۲

۳. صواعق المحرقه ص ۹۶

۴. تاریخ بغدادی

۵. صحاح سته

۶. ابن حجر عسقلانی ، مواهب اللدّنیه

۷. فاطمه ام ابیها، علامه امینی

۸. همان

کتابچه "اربعین، اجتماع قلب ها"

... وَ لَوْ أَنَّ أَشْيَاعَنَا وَفَّقَهُمْ اللَّهُ لِطَاعَتِهِ عَلَى اجْتِمَاعٍ مِنَ الْقُلُوبِ فِي الْوَفَاءِ بِالْعَهْدِ عَلَيْهِمْ لَمَا تَأَخَّرَ عَنْهُمُ الْيُمْنُ بِلِقَائِنَا وَ لَتَعَجَّلَتْ لَهُمُ السَّعَادَةُ بِمُشَاهَدَتِنَا عَلَى حَقِّ الْمَعْرِفَةِ وَ صِدْقِهَا مِنْهُمْ بِنَا فَمَا يَحْبِسُنَا عَنْهُمْ إِلَّا مَا يَتَّصِلُ بِنَا مِمَّا نَكْرَهُهُ وَ لَا نُؤْثِرُهُ مِنْهُمْ وَ اللَّهُ الْمُسْتَعانُ وَ هُوَ حَسْبُنَا وَ نِعْمَ الْوَكِيلُ .
الإحتجاج على أهل اللجاج    ج‏2   ص 499
بی تردید اجتماع و اصلاح قلوب شیعیان آرزوی قلبی مولایمان امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) می باشد ....
 محرم و مراسم و آئین های مقدس و با شکوه آن فرصتی است تا مؤمنین زیرخیمه این صاحب عزای دلسوخته و "پدر مهربان" مشق همدلی و همبستگی کنند.
گروه تحقیق و مطالعه "پدرمهربان" با هدف تذکّر به ارزش و جایگاه این پیوند مقدس و دعوت به آن ، به ویژه در ایام اربعین و حرکت عظیم و شکوهمند جهانی به مقصد بارگاه حسینی، اقدام به تهیه کتابچه ای به نام "اربعین،اجتماع قلب ها" در سه زبان فارسی ، عربی و انگلیسی نموده است.
علاقمندان و عزاداران گرامی می توانند برای تهیه کتابچه به شماره 09392404609 پیام ارسال نمایند.
ضمناً  قیمت هر کتابک 500 تومان است که صرف تأمین هزینه چاپ های بعدی خواهد شد.