نام کاربری:   کلمه عبور:        کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟  |  ثبت نام

آنچه تورات و انجیل درباره محمد صلی الله علیه و آله می گوید(۲)

[موصوف اما] نه به نام!


سوال کردم:"طبق اعتقادات شما آیا صدها پیشگویی درباره مسیح در عهد عتیق وجود ندارد؟"



در میان سخنم گفت:"نه صدها، بلکه هزاران"

گفتم:"من نمی خواهم درباره هزار و یک پیشگویی در عهد قدیم درباره آمدن عیسی مسیح مجادله کنم. برای اینکه کل جهان اسلام بدون گواهی هیچیک از پیشگویی های عهدین، او را پذیرفته اند.

ما مسلمانان این واقیعت در مورد حضرت عیسی را تنها بر مبنای تایید حضرت محمد صلی الله علیه و آله پذیرفته ایم. امروزه در دنیا بیش از900000000 (1) از پیروان محمد صلی الله علیه و آله هستند که این پیامبر بزرگ الهی عیسی مسیح(ع) را دوست دارند، محترم و مقدس می شمارند، بدون نیاز به اینکه مسیحیان آنها را با منطق اناجیلشان متقاعد کنند. از میان هزاران پیشگویی در ابن مورد آیا می توانید فقط یک پیشگویی را نام ببرید که نام عیسی (ع) برده شده باشد؟ اصطلاح مسیح که به Christ ترجمه شده است، یک نام نیست بلکه یک لقب است، آیا حتی یک پیشگویی وجود دارد که بگوید نام مسیح، عیسی خواهد بود و اینکه نام مادرش مریم خواهد بود؟ و اینکه پدر مفروض او، یوسف نجار خواهد بود و اینکه او در قلمرو پادشاهی هیرودس به دنیا خواهد آمد و غیره و غیره؟ نه چنین جزئیاتی وجود ندارد پس چطور می توانید نتیجه گیری کنید آن هزاران پیشگویی، راجع به عیسی(ع) است."

پیشگویی چیست؟

پدر روحانی پاسخ داد: "پیشگویی، چیزی را به وسیله واژه ها به تصویر کشیدن است؛ وقتی آن چیز به وقوع می پیوندد، آنگاه ما به آشکارا آنچه را در پیشگویی های گذشته پیش بینی شده بود می بینیم"

گفتم: "پس آنچه شما در واقع انجام می دهید آن است که استدلال می کنید، دلیل می آورید و اطلاعات را کنار هم می چینید."

او گفت: "بله"

گفتم: " اگر این، آن کاری است که با هزار پیشگویی انجام می دهید، تا صحت ادعای خود را درباره اصالت عیسی(ع) را توجیه کنید، چطور ما نباید همین روش را درباره حضرت محمد صلی الله علیه و آله اقتباس کنیم؟"

پدر روحانی موافق بود که این پیشنهادی عادلانه است و راهی منطقی برای مواجهه با مسئله، از او خواستم تا سفْر تثنیه را باز کند فصل 18 عبارت 18.

او چنین کرد و من عبارت را از حفظ به آفریقایی خواندم زیرا هدف من از تمرین کردن زبان نژاد حاکم بر آفریقا همین بود.

'N PROFEET SAL EK VIR HULLE VERWEK UIT DIE MIDDE VAN HULLE BROERS, SOOS JY IS, EN EK SAL MY WOORDE IN SY MOND LE, EN HY SY SAL AAN HULLE SE ALLE WAT EK HOM BEVEEL. Deut.18: 18.

"I will raise them up a Prophet from among their brethren, like unto thee, and I will put my words in his mouth; and he shall speak unto them all that I shall command him."

به زبان فارسی اینگونه ترجمه می گردد:

"من پیامبری را برای ایشان از میان برادران ایشان مثل تو مبعوث خواهم کرد و کلام خود را به دهانش خواهم گذاشت و هرآنچه به او امر فرمایم به ایشان خواهد گفت."

محمد صلی الله علیه و آله به نام، در غزل های حضرت سلیمان از مجموعه عهد عتیق غزل 5 ،عبارت 16 آمده است. لغت عبری ذکر شده در آن غزل muhammadim می باشد. im واژه را جمع می کند که نشانه احترام، عظمت و شکوه است. با کم کردن "im" از آن نام، محمد muhammad خواهد ماند که به "دوست داشتنی" ،"محبوب" یا "ستوده" و "آنکه شایسته ستایش است" و... در ترجمه ها برگردانده شده است." [محمد لغتی عربی به معنای ستوده و ستایش شده می باشد] از آنجاییکه عبارت را به آفریقایی قرائت کرده بودم، از تلفظ نامطمئنم عذرخواهی کردم، پدر روحانی به من اطمینان داد که خوب میخوانم.

پرسیدم: "این پیشگویی به چه کسی بر می گردد؟" بی درنگ پاسخ داد: "عیسی!" پرسیدم: "چرا عیسی؟ نام او اینجا اشاره نشده است"

پدر روحانی پاسخ داد: "از آنجاییکه پیشگویی ها، تصاویری در قالب واژه ها هستند در مورد آنچه که در آینده به وقوع خواهد پیوست، دریافته ایم که واژه های این عبارت به اندازه کافی او را توصیف کرده است، توجه فرمایید که مهمترین واژه های این پیشگویی soos Jy ("مانند تو") یعنی مانند موسی می باشد، و عیسی مانند موسی است.

پرسیدم: "در چه مواردی عیسی(ع) به موسی(ع) شبیه است؟"

جواب چنین بود: "اولا موسی یهودی بود و عیسی هم یهودی بود. دوما موسی(ع) پیامبر بود و عیسی(ع) هم پیامبر بود. بنابراین عیسی(ع) شبیه موسی(ع) بود و این دقیقا آن چیزی است که خداوند به موسی پیشگویی کرده بود"

گفتم: "آیا شباهت دیگری بین موسی(ع) و عیسی(ع) به ذهن شما میرسد؟"

چیز دیگری به ذهنش نرسید.

پاسخ دادم: اگر این دو تنها معیارهای کشف یک کاندیدا برای این پیشگویی در سفر تثنیه 18:18 باشد، پس در این صورت معیارها می تواند با هر یک از شخصیت های برجسته عهدین بعد از موسی(ع) -سلیمان، اشعیاء، هزقیل، دانیال، هوشع، یونیل، ملاکی، یحیی معروف به تعمید دهنده و ...- مطابقت کند زیرا که همگی آنها علاوه بر اینکه یهودی بودند، پیامبر نیز بودند.

چرا نباید ما این پیشگویی را درباره هر کدام از این پیامبران به کار بندیم، و چرا فقط برای عیسی؟ چرا ما باید این تفاوت را قائل شویم؟

پدر روحانی جوابی نداشت.

ادامه دادم: توجه فرماید نتایج من این چنین است که عیسی (ع)کمترین شباهت را به موسی(ع) دارد. اگر اشتباه می کنم می خواهم اصلاحم کنید.



سه تفاوت:

بر مبنای این گفتار برای او استدلال کردم: در وهله اول عیسی(ع) به موسی(ع) شبیه نیست زیرا براساس گفته های شما عیسی (ع)خدا است، اما موسی (ع)خدا نیست. آیا درست است؟

او گفت: بله.

گفتم: بنابراین عیسی(ع) شبیه موسی (ع)نیست. دوم اینکه طبق گفته های شما، «عیسی (ع)برای گناهان جهانیان مرد» اما موسی (ع) به خاطر گناهان جهانیان نمرده است. آیا درست است؟

او دوباره گفت: بله.

گفتم: بنابر این عیسی(ع) شبیه موسی (ع) نیست. سوم اینکه طبق گفته های شما «عیسی(ع) به مدت سه روز به جهنم رفت اما موسی(ع) نرفت» آیا درست است؟

او با شرمندگی پاسخ داد: بـلـه!!

من نتیجه گرفتم که: بنابر این عیسی(ع) شبیه موسی (ع)نیست. و ادامه دادم: اما پدر روحانی! این ها دلایل محکمی نیستند. آنها فقط مطالب اعتقادی هستند که حتی بچه های کوچک می توانند بلغزند و بیفتند. اجازه دهید درباره مطلب بسیار ساده ای بحث کنیم که اگر بچه های کوچک شما فرا خوانده شوند تا این بحث را بشنوند، هیچ مشکلی در پیگیری آن نخواهند داشت، موافقید؟

پدر روحانی از این پیشنهاد کاملا خرسند گشت.

ادامه دارد...



پی نوشت ها:

۱. این متن برای بار اول در سال1996 میلادی نگاشته شده بود.

<قسمت اول>

کتابچه "اربعین، اجتماع قلب ها"

... وَ لَوْ أَنَّ أَشْيَاعَنَا وَفَّقَهُمْ اللَّهُ لِطَاعَتِهِ عَلَى اجْتِمَاعٍ مِنَ الْقُلُوبِ فِي الْوَفَاءِ بِالْعَهْدِ عَلَيْهِمْ لَمَا تَأَخَّرَ عَنْهُمُ الْيُمْنُ بِلِقَائِنَا وَ لَتَعَجَّلَتْ لَهُمُ السَّعَادَةُ بِمُشَاهَدَتِنَا عَلَى حَقِّ الْمَعْرِفَةِ وَ صِدْقِهَا مِنْهُمْ بِنَا فَمَا يَحْبِسُنَا عَنْهُمْ إِلَّا مَا يَتَّصِلُ بِنَا مِمَّا نَكْرَهُهُ وَ لَا نُؤْثِرُهُ مِنْهُمْ وَ اللَّهُ الْمُسْتَعانُ وَ هُوَ حَسْبُنَا وَ نِعْمَ الْوَكِيلُ .
الإحتجاج على أهل اللجاج    ج‏2   ص 499
بی تردید اجتماع و اصلاح قلوب شیعیان آرزوی قلبی مولایمان امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) می باشد ....
 محرم و مراسم و آئین های مقدس و با شکوه آن فرصتی است تا مؤمنین زیرخیمه این صاحب عزای دلسوخته و "پدر مهربان" مشق همدلی و همبستگی کنند.
گروه تحقیق و مطالعه "پدرمهربان" با هدف تذکّر به ارزش و جایگاه این پیوند مقدس و دعوت به آن ، به ویژه در ایام اربعین و حرکت عظیم و شکوهمند جهانی به مقصد بارگاه حسینی، اقدام به تهیه کتابچه ای به نام "اربعین،اجتماع قلب ها" در سه زبان فارسی ، عربی و انگلیسی نموده است.
علاقمندان و عزاداران گرامی می توانند برای تهیه کتابچه به شماره 09392404609 پیام ارسال نمایند.
ضمناً  قیمت هر کتابک 500 تومان است که صرف تأمین هزینه چاپ های بعدی خواهد شد.