نام کاربری:   کلمه عبور:        کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟  |  ثبت نام

آنچه تورات و انجیل درباره محمد صلی الله علیه و آله می گوید(۴)

ادامه ی توضیح KindFather


[در تورات و مجموعه عهد عتیق "فاران" محلی است که حضرت ابراهیم (ع) هاجر و اسماعیل را به آنجا برد. (تورات سفر تکوین فصل ۲۱ عبارات ۱۷ تا ۲۱)

این معجزه ی خداوند است که در میان تاریکی های تحریفات هنوز حجت اش را تمام می کند و نور حق را برای آنان که قلبی بصیر دارند می تاباند.



در سفر تثنیه از همین تورات تحریف شده فصل۳۳ عبارات ۱-۳ چنین می خوانیم :

«این برکتی است که حضرت موسی (ع) پیش از مرگش به وسیله ی آن بنی اسرائیل را برکت داد، و او گفت که خداوند از سینا آمد و از ساعیر بر آنان طلوع نمود و از جبل فاران درخشان گردید و با کرورهای مقدسین آمد و ...به درستیکه قوم خود را دوست می دارد

یعنی حضرت موسی(ع) در زمان مرگش از سه تجلی خداوند صحبت کرد (امام صادق(ع) می فرمایند: خداوند در کلماتش تجلی می کند)؛ طور سینا که مربوط به خود موسی(ع) بود، تجلی ساعیر که بر حضرت عیسی (ع) بود و ظهور محمد صلی الله علیه و آله در جبل فاران؛ سومین تجلی، درخششی است به همراه هزاران مقدسین، که عظمت و شکوه را جلوه می دهد.

چه زیباست دعای سمات امیرالمومنین(ع)، که در ساعات آخر روز جمعه، می خوانیم؛ حضرت چنین می فرماید: «و به مجد تو که در طور سینا ظاهر شد و به وسیله ی آن با بنده و رسولت موسی بن عمران سخن گفتی،و به طلوعت در ساعیر و به ظهورت در جبل فاران به ربوات مقدسین و به جنود ملائک به صف کشیده و...» (بحار الانوار)

اینک جملات دیگری از عهد عتیق، کتاب حبقوق نبی -پیامبری از بنی اسرائیل که سالها بعد از موسی(ع) بود-را می خوانیم: «خدا از تیمان آمد و قدوس از جبل فاران،سیلاه، جلال او آسمانها را پوشانید و زمین از تسبیح او مملو گردید پرتو او مثل نور بود و از دست وی شعاع ساطع گردید و ...طریق های او جاودانی است(فصل سوم جملات ۳-۶)

از انجاییکه حضرت حبقوق(ع) پس از موسی(ع) بود، او تنها دو پیشگویی بعد از خود را بیان کرد، اولی حضرت عیسی (ع) در صحرای تیمان که همان محل ساعیر است و دومی "قدوس" از جبل فاران یعنی حضرت محمد صلی الله علیه و آله. جالب است واژه «سیلاه» که یک واژه عبری است در تمام ترجمه ها با تلفظ عبری وارد شده است و ترجمه ی "طریق های او جاودانی است"می باشد.

در نتیجه بنابر عهدین، آخرین پیامبر قدوس است از جبل فاران. او که جلالش آسمانها را خواهد پوشانید و زمین از تسبیح او مملو خواهد بود و قوم خود را دوست خواهد داشت و ...؛"پیامبری که رحمت است برای عالمیان" و "به مومنان رئوف است"و "نور هدایت است" و "خداوند دینش را بر همه ادیان چیره خواهد کرد"...(قرآن ۳۳:۲۱,۳۳:۵۶, ۳۳:۴۰, ۹:۳۳, ۴۸:۲۸, ۶۱:۹, ۲۴:۳۵, ۹:۱۲۸, ۲۱:۱۰۷ و...) یعنی قدوس فارانی با تمام این خصوصیات،طریقش جاودانی خواهد بود. به عبارت دیگر، شریعت محمد صلی الله علیه و آله، آخرین شریعت خواهد بود و به دست حضرت مهدی(عج) در جهان گسترده و جاودان خواهد بود. همانگونه که قرآن می فرمایند:

"آنان که تبعیت می کنند از رسول، نبی ای از ام القری (مکه) کسی که او را نزد خویش در تورات و انجیل مکتوب می یابند، او آنان را به معروف امر می کند و از منکر نهی، پاکیزه ها حلال می کند و خبائث را حرام و رنج ها و مشقاتی که بر گردنشان است از آنان برمی دارد پس آنان که به او ایمان می آورند و او را با عزت می شمارند و یاریش می کنند و از نوری که به همراه او نازل شده است پیروی می کنند؛ آنان رستگارند." (اعراف/۱۵۷)

همچنین آیه ۱۰۵ از سوره انبیا در قرآن می فرماید در زبور حضرت داوود (ع) بشارت حکومت صالحان در آخرالزمان داده شده بود. در مجموعه عهد عتیق، کتاب زبور مزمور ۳۷ عبارات ۸ و ۹ – ۱۷ و ۱۸-۲۱ و ۲۲ همین بشارات یافت می شود.

علاوه بر این، در مجموعه عهدین ده ها بار به "پسر انسان" اشاره شده است، که مسیحیان او را عیسی(ع) می پندارند، در حالیکه متاسفانه خودشان معمولا عبارت "پسر خدا" را برای عیسی(ع) استفاده کرده اند. در اینجا نمونه ای از این جملات را بیان می کنیم که به وضوح ثابت می کند در برخی از این اشارات، "پسر انسان" یقینا نمی تواند اشاره به حضرت عیسی(ع) باشد:

حضرت عیسی(ع) در حالیکه میان امتش بر روی زمین بود گفت:

«وهیچ کس به آسمان بالا نرفت مگر او که از آسمان پایین آمد، حتی پسر انسان که اینک در بهشت است (انجیل یوحنا فصل ۳ عبارت ۱۳ از ترجمه King james)

یعنی در حالیکه عیسی(ع) بر روی زمین بود از پسر انسان که در بهشت بود سخن می گفت و نوید می داد که خودش به آسمان عروج خواهد کرد، اما پسر انسان بر روی زمین در میان مردم می ماند، همانگونه که مهدی (ع) در طول غیبتش در میان مردم بر روی زمین زندگی می کند.

در بسیاری از جملات عهدین از بازگشت پسر انسان خبر می دهد، برای مثال یکی از این جملات را با هم می خوانیم:

"زمان ظهور پسر انسان درست مانند روزگار نوح خواهد بود. در روزهای قبل از طوفان یعنی تا روزی که نوح به داخل کشتی رفت مردم (در غفلت) می خوردند و می نوشیدند و ازدواج می کردند و چیزی نمی فهمیدند تا آنکه سیل آمد و همه را از بین برد! ظهور پسر انسان نیز همین طور خواهد بود."(انجیل متی فصل۲۴ جملات ۳۷ تا ۳۹)

از اینگونه مثالها حتی در این تورات و انجیل تحریف شده بسیار است؛ تورات و انجیلی که دانشمندان مسیحی من جمله دن بارکر چنین می گوید:

"دانشمندان اخیر مسیحی به این عقیده اند که کتب عهد جدید ۳۵-۹۰ سال پس از وقایع نوشته شده اند و نامهای مرقس، متی، لوقا، یوحنا بعدها به وسیله ی کلیسا به این کتابها چسبانده شده. اما روحانیون مسیحی این حقیقت را فاش نمی کنند و پیروانشان را به این باور تشویق می کنند که اناجیل متی- مرقس- لوقا و یوحنا در واقع به وسیله ی همانها نوشته شده بود، اما این ادعا حقیقت ندارد"

خداوند در قرآن فرموده است که :

«کافران می خواهند که نور خدا را با دهان هایشان خاموش کنند و خداوند نمی گذارد چنین عملی صورت پذیرد، بلکه پیوسته نور خود را به اتمام می رساند اگر چه کفار ناراضی و مخالف باشند(سوره توبه آیه۳۲ )

چنین است که نور خدا هنوز در میان تحریفات عهدین می درخشد.

علاوه بر طومارهای بحرالمیت که کتب یهودی بودند که اینک در عهد عتیق موجود نمی باشند، مجموعه ی دیگری نیز در کاوش های باستان شناسی در غاری نزدیک شهر نجع همادی در جبل طارف در مصر؛ سال ۱۹۴۵ میلادی کشف شده است. این مجموعه، اناجیل متعدد دیگری است که نه در عهد جدید کنونی و نه در بالغ بر ۱۰۰ انجیل قرن چهارم موجود بودند. این اناجیل به سالهای ۱۲۰تا ۴۰۰ میلادی باز می گردد (کتاب "اناجیل عرفانی" نوشته الین پچلز) برای نمونه یک جمله از این اناجیل را نقل می کنیم که شاهد دیگری است بر تحریفات فاحش در مکتوبات یهودی و مسیحی: "مسیح عادت داشت که لبهای آن "زن بدکاره" را ببوسد، باقی حواریون ناراحت می شدند و از مسیح می پرسیدند که چرا آن زن را بیشتر از ما دوست می داری!!!؟؟؟" (انجیل فیلیپ)

اینگونه مکتوبات یهودی و مسیحی به "آپاکریفا" مشهورند، این واژه به معنای اشیاء پنهان شده است. قرآن ظالمترین انسان را کسی معرفی می کند که به خدا دروغ ببندد و کلام خدا را تحریف کند (قرآن ۶:۲۱)؛ هر چند که آن اشخاص ظاهری آراسته و صاحب قدرت و منصب دنیوی باشند. اینگونه تحریفات از آنجا سرچشمه می گیرد که پیامبران و اوصیای آنها اطاعت نشدند و در نتیجه انسان های بدخواه و نادان نوشتند و به خدا نسبت دادند، در حالیکه شیعه معتقد به قرآن-کلام دست نخورده ی خداوند- و احادیث معصومین (ع)- مفسران بدون خطای قرآن- می باشد. (لطفا به مقاله غدیر از خلقت تا ابدیت رجوع شود)

خداوند را شاکریم برای قرآن که همیشه یکی بوده است و همچنان باقی است و منتظر ظهور آخرین حجت خدا لحظه ها را می شماریم.]

ادامه دارد.

«قسمت اول»، «قسمت دوم»، «قسمت سوم»

کتابچه "اربعین، اجتماع قلب ها"

... وَ لَوْ أَنَّ أَشْيَاعَنَا وَفَّقَهُمْ اللَّهُ لِطَاعَتِهِ عَلَى اجْتِمَاعٍ مِنَ الْقُلُوبِ فِي الْوَفَاءِ بِالْعَهْدِ عَلَيْهِمْ لَمَا تَأَخَّرَ عَنْهُمُ الْيُمْنُ بِلِقَائِنَا وَ لَتَعَجَّلَتْ لَهُمُ السَّعَادَةُ بِمُشَاهَدَتِنَا عَلَى حَقِّ الْمَعْرِفَةِ وَ صِدْقِهَا مِنْهُمْ بِنَا فَمَا يَحْبِسُنَا عَنْهُمْ إِلَّا مَا يَتَّصِلُ بِنَا مِمَّا نَكْرَهُهُ وَ لَا نُؤْثِرُهُ مِنْهُمْ وَ اللَّهُ الْمُسْتَعانُ وَ هُوَ حَسْبُنَا وَ نِعْمَ الْوَكِيلُ .
الإحتجاج على أهل اللجاج    ج‏2   ص 499
بی تردید اجتماع و اصلاح قلوب شیعیان آرزوی قلبی مولایمان امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) می باشد ....
 محرم و مراسم و آئین های مقدس و با شکوه آن فرصتی است تا مؤمنین زیرخیمه این صاحب عزای دلسوخته و "پدر مهربان" مشق همدلی و همبستگی کنند.
گروه تحقیق و مطالعه "پدرمهربان" با هدف تذکّر به ارزش و جایگاه این پیوند مقدس و دعوت به آن ، به ویژه در ایام اربعین و حرکت عظیم و شکوهمند جهانی به مقصد بارگاه حسینی، اقدام به تهیه کتابچه ای به نام "اربعین،اجتماع قلب ها" در سه زبان فارسی ، عربی و انگلیسی نموده است.
علاقمندان و عزاداران گرامی می توانند برای تهیه کتابچه به شماره 09392404609 پیام ارسال نمایند.
ضمناً  قیمت هر کتابک 500 تومان است که صرف تأمین هزینه چاپ های بعدی خواهد شد.